Yağmur Yüksel'den sonra Barış Baktaş da harekete geçti! Yasal yollara başvuracak!

Kan Çiçekleri dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel'den sonra rol arkadaşı Barış Baktaş da harekete geçti. Oyuncu, 'İş aileme, yakınlarıma, akrabalarıma değerlerime veya kültürüme çirkin ithamlara, özellikle ailemi katarak yapılan ahlaksızca iftiralara karşı bütün gücümü kullanarak yasal çerçevede gerekeni yapacağıma and içerim' dedi.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri'nin başrol oyuncusu Barış Baktaş, ailesine ve yakınlarına hakaret edenler için harekete geçiyor.

Oyuncu, ‘İş aileme, yakınlarıma, akrabalarıma değerlerime veya kültürüme çirkin ithamlara, özellikle ailemi katarak yapılan ahlaksızca iftiralara karşı bütün gücümü kullanarak yasal çerçevede gerekeni yapacağım' dedi.

X hesabından açıklamalarda bulunan Barış Baktaş, şu ifadeleri kullandı:

“Her şeyin sınırı var!

Şimdiye kadar kendimle ilgili hiçbir olumsuz eleştiriye karşı ciddi bi tepki vermedim.

Mesleğimin gereksimlerini ve kendime yakışanı yapıp gereksiz durumlara gereksiz bi değer vermedim.

AMAA!

İş aileme, yakınlarıma, akrabalarıma değerlerime veya kültürüme çirkin ithamlara, özellikle ailemi katarak yapılan ahlaksızca iftiralara karşı bütün gücümü kullanarak yasal çerçevede gerekeni yapacağıma and içerim.

ÖZELLİKLE…

Kendi memleketimde bayram günü kendi bahçemde kendi yeğenimle çektiğim o fotoğraf için yazılan her şeyin hesabı mahkemede adalet önünde verilecek!”

Bakmadan Geçme