Pembe Top, bu kez Çağla Şıkel'de

Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 'Pembe Top Sahada' projesi kadınları sağlıkları için harekete geçmeye çağırıyor. Projenin 11'inci yılında, meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top, Çağla Şıkel'e emanet edildi. Şıkel, hayat kurtaran erken tanı mesajını vermek için 18 Ekim 2024 saat 20.30'da, Anadolu Efes SK – Olympiacos karşılaşmasında sahada olacak. Pembe Top Şıkel'in elinden havalanacak.

Meme kanserinde hayat kurtaran erken tanı farkındalığının yaygınlaştırılabilmesi için Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesi 11'inci yılında. Her 8 kadından birinde görülen meme kanseri konusunda toplumsal bilinç yaratılmasına katkı sağlamanın amaçlandığı Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Çağla Şıkel oldu.

Çağla Şıkel, 18 Ekim 2024 Cuma günü Basketbol Gelişim Merkezi'nde saat 20.30'da başlayacak Anadolu Efes SK – Olympiacos karşılaşmasını Pembe Top ile yapacağı hava atışı ile başlatacak.

Sağlığı ihmal etmek hayatı ihmal etmek demek

Erken tanının her türlü hastalığın tedavisinde anahtar olduğunun altını çizen Çağla Şıkel, “Yıllardır sunuculuğunu üstlendiğim programlarda sayısız hekim ve uzman ağırladım. Değerli hekimlerimizden öğrendiğim en önemli şey bedenimizi dinlememiz ve sağlığımızın takipçisi olmamız gerektiği oldu. Ekranlardan sözcüsü, temsilcisi olmaya çalıştığım bu konuyu Pembe Top Sahada projesiyle bir adım öteye taşıyabilmekten mutluyum” dedi.

Çağla Şıkel, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim ayında bu konuyla ilgili çağrılar yapacak, her fırsatta hemcinslerime hatırlatma yapacağım. Sağlığımızı ihmal ettiğimizde aslında hayatı ve sevdiklerimizi ihmal ettiğimizi her fırsatta vurgulayacağım” diye konuştu.

Pembe Top ile poz verdi

Pembe Top ile stüdyoya giren Çağla Şıkel, projeye yıllardır gönüllü desteğini sunan usta fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz'ın objektifine farkındalık pozu verdi.

Bakmadan Geçme