Mabel Matiz, Harbiye konser serisine başladı

Mabel Matiz, üç gün üst üste sahne alacağı Atlantis Yapım'ın organizasyonuyla gerçekleşen Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri'nin ilkini gerçekleştirdi.

Mabel Matiz, 20-21-22 Ekim'de üç gün üst üste gerçekleşecek olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserlerinin ilki için sahnedeydi. Biletleri günler önce tükenen gecede; Mabel Matiz'in enerjisi ve şarkılarıyla unutulmaz bir ambiyans yaşandı.

Hayranlarıyla her konserinde sohbet eden Mabel Matiz, “Harbiye'de bu yıl yedinci akşamımız oluyor. Umuyoruz her zaman olduğu gibi güzel bir akşam geçiririz. Hava biraz serin ama sıkı giyinip geldiniz diye umuyorum. İlerleyen anlarda içinizi şarkılarla ısıtacağız” dedi.

Mabel Matiz üç günlük konser serisinin ilk gününde sahnede Tuğçe Şenoğul'u ağırladı. Söz ve müziği Mabel Matiz'e olan ve Tuğçe Şenoğul'un seslendirdiği ‘Sensin Bunlara Sebep' adlı parçayı birlikte söyledi.

‘Sarmaşık', ‘Fırtınadayım', ‘Fan', ‘Düldül', ‘İki Satır Yara' gibi eserlerini sevenleriyle birlikte seslendiren Mabel Matiz, son albümü Fatih'te yer alan ‘Müphem' şarkısını sunarken, “En sevdiğim şarkılardan biri. Sizleri de çok acıttı ve yaktı, birlikte acıyınca daha güzel oluyor” dedi ve alkışların eşliğinde ‘Müphem' şarkısını seslendirdi.

Harbiye konserlerine özel tasarlanan iki farklı kostüm giyen Mabel Matiz, klasik ve rahat kesimli iki farklı tarzla sevenlerinin karşısına çıktı.

Mabel Matiz Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserlerine 21-22 Ekim tarihlerinde de sahnedeki sürprizleriyle birlikte devam edecek.

Bakmadan Geçme