Lefter Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk kareler geldi

Başrolünde Halit Ergenç'in yer aldığı Lefter Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk kareler yayınlandı. Merakla beklenen film, yakında Netflix'te ekrana gelecek.

Netflix'te seyirciyle buluşacak olan ‘Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi'nin yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures üstleniyor.

Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminin çekimleri geçen salı başladı. Can Ulkay‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Lefter'i Erdem Kaynarca canlandırıyor. Filmde başlıca rolleri Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç paylaşıyor.

Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Lefter'in Lefter Küçükandonyadis'in yaşam hikâyesini konu alan filmin senaryosu Ayşe İlker Turgut‘a ait…

Lefter Küçükandonyadis'in Büyükada'da başlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsaneye dönüşme mücadelesini anlatan filmin güçlü oyuncu kadrosunda Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Taner Barlas, Yıldız Kültür ve İpek Bilgin yer alıyor.

Filminin konusu:

Büyükada'da doğup Adalar'ın çok kültürlü yapısı içerisinde büyüyen Lefter, babası Hristo'nun katı isteklerine karşı gelerek futbolcu olmaya karar verir. Ancak başarıya giden yolculuğunda pek çok mücadele vermesi gerekecektir.

Ailesi, aşkı ve kimliği konularında yaşadıkları Lefter'i dünya çapında bir efsane haline getirir.

Bakmadan Geçme