İbrahim Çelikkol, İtalya'dan aldığı ödül sonrası Verissimo'ya tekrar konuk oldu

İbrahim Çelikkol, İtalya Kültür Bakanlığı ve eleştirmenler birliği tarafından verilen Kineo Ödülleri'nde aldığı 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülü özelinde Canal 5'te yayınlanan ve İtalya'nın en çok izlenen programlarının başında gelen Verissimo'ya davet edildi.

İtalya'da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, programın sunucusu tarafından “Yeniden hoş geldin” diyerek karşılandı.

Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen Kineo Ödülleri'nden görüntülerin de yer verildiği programda Çekikkol, “Ödül almak, her oyuncunun arzuladığı bir şeydir. Ama bu gerçekten beklenmedik oldu ve geçmişte böyle bir şeyi hayal bile etmemiştim, bu yüzden bu ödülü almak beni gerçekten çok mutlu etti." şeklinde konuştu.

Kineo Ödülü'nü gerçekliğinin ödülü olarak gördüğünü belirten İbrahim Çelikkol İtalya'da çok sevildiği hatırlatılması üzerine "Gözlerinde ışık olan, kalbini koyan çok özel, tutku dolu insanlar görüyorum. Bu muhteşem bir netlikle anlaşılıyor. Seyirciye baktığımda, samimi, sıcak gözlere sahip güzel insanlar görüyorum. İtalyanlar harika bir millet. Bunu yürekten söylüyorum. Bu ülkenin bana hissettirdiği şey, beni evimde hissettiriyorsunuz" diye konuştu.

Programda ailesi ve oğlu ile ilgili yönetilen sorulara ise, “Annem saf bir ruh ve böyle bir kadının oğlu olmak beni çok gururlandırıyor. Böyle bir annem varken nasıl ayaklarım yere basmaz ki.” derken oğlu Ali Çelikkol ile ilgili ise şunları söyledi:

“Daha baba olmadan önce de çocukları çok severdim. Ancak onun doğumundan sonra, onları daha da çok sevmeye başladım. Tüm çocuklar benim evlatlarım gibi. Tabii ki Ali benim oğlum, aynı kanı paylaşıyoruz ama hepsi özel. Dünyadaki tüm çocukları korumalıyız.”

Bakmadan Geçme